Astrasat

Mijn winkelwagen

Terugbetaling

Wanneer u ons een product retour stuurt en uw geld terug wilt ontvangen, betalen wij u terug zodra wij uw retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. Vervolgens sturen wij meestal binnen vijf werkdagen nadat u een product geretourneerd hebt een mail ter bevestiging.

Heeft u een product gekocht en betaald in onze winkel, dan vragen wij uw rekeningnummer waarop wij het bedrag kunnen terugstorten.

Geen terugbetaling ontvangen?

De periode hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op uw rekening staat kan verschillen per bank. Wij betalen u altijd terug binnen 3 werkdagen na verwerking van uw retourzending. Mocht het bedrag na 5 werkdagen nog steeds niet op uw rekening staan, neem dan gerust per mail of telefonisch contact op met ons Service Center.

Geen factuur ontvangen?

Wij bewaren uw facturen altijd online in uw account. Log hiervoor in op uw account, klik op 'Facturatie overeenkomsten' en selecteer de factuur die u wilt downloaden en/of printen. Beschikt u niet over een account? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact op met ons Service Center (zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft). en wij sturen u dan zo spoedig mogelijk de juiste factuur toe.

Meer over Betaling & Levering

Betaalmogelijkheden

Verzendwijze

Facturen

Terugbetaling

Kortingscodes verzilveren

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.