Astrasat

Mijn winkelwagen

Kortingscodes verzilveren

Gedurende sommige acties verstrekken wij tijdelijke Kortingscodes. Met deze kortingscodes verlaagt u het bedrag dat u moet betalen met een bepaalde korting. Een kortingscode kunt u maar één keer gebruiken en ontvangt u niet terug wanneer een bestelling wordt geannuleerd of geretourneerd.

Hoe werkt het

Beschikt u over een correcte kortingscode? Deze kortingscode dient te worden ingevoerd binnen uw bestelbox, voordat u doorgaat met het afronden van de bestelling.

Geldigheid

Kortingscodes zijn niet geldig op alle producten. Wij adviseren u dan ook goed de actie door te lezen waarbij de betreffende kortingscode vermeld staat. Voldoet u niet aan één of meerdere actievoorwaarden of wordt de kortingscode verkeerd ingevoerd, dan wordt de korting niet verrekend. Wanneer aan alle voorwaarden wordt voldaan, wordt het bedrag van de korting (naar verhouding) verrekend in de prijs van de artikelen, die in uw bestelbox zitten. Direct nadat u op 'kortingscode toepassen' klikt, zal de kortingscode in de totale orderwaarde worden opgenomen.

Meer over Betaling & Levering

Betaalmogelijkheden

Verzendwijze

Facturen

Terugbetaling

Kortingscodes verzilveren

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.