Astrasat

Mijn winkelwagen

Astrasat Discount heeft voor de vakhandel een eigen website ontwikkeld www.astrasatdiscount.nl

Astrasat Discount heeft voor de vakhandel een eigen website ontwikkeld www.astrasatdiscount.nl

Astrasat Discount digitaal TV specialist voor de vakhandel (B2B) heeft een nieuw logo en website ontwikkeld om de zakelijke markt nog beter te kunnen bedienen. U kunt nu direct profiteren van de vele voordelen. Profiteer ook van de vele interessante aanbiedingen & leuke acties die speciaal voor u als dealer of groothandel worden ontwikkeld.

Als de specialist voor de vakhandel geeft Astrasat een deskundig advies en levert kwaliteitsproducten met een goede dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Alle producten zijn fysiek in de showroom te bezichtigen en kunnen worden gedemonstreerd. Via de website zijn alle producten en diensten 24/7 online te bestellen en worden op werkdagen de volgende werkdag bezorgd.

Nieuwe logo voor de vakhandel

Om een duidelijk onderscheid te maken tussen onze communicatie met de consument en de vakhandel hebben wij speciaal een nieuw logo ontwikkeld.

Eigen technische dienst en uitgebreide dienstverlening

Astrasat heeft als service voor de vakhandel ook de mogelijkheid om voor uw klant de satelliet antenne en/of digitale televisie ontvanger te installeren of in te bouwen in een camper, caravan, boot, tourbus, vrachtwagen of bij de mensen thuis. Astrasat geeft op haar eigen merk Xsarius 3 jaar garantie op satelliet schotels.

Voordelen vernieuwde website o.a.:

  • Nieuw responsive design voor mobiel & desktop
  • Veiligheid verbeterd en veilig betalen
  • Vereenvoudigde menustructuur met handige filter
  • Verbeterde zoekfunctie
  • Pre order nieuwe producten
  • Marketingpagina met nuttige informatie en handige downloads
  • Speciale acties & aanbiedingen voor de vakhandel

Nu tijdelijk 10% kennismakingskorting* op het gehele assortiment!

Als u in de periode van woensdag 6 t/m vrijdag 15 juni 2018 online bij ons besteld, ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Vul bij ‘Kortingscode invoeren’ de code in ‘KENNISMAKING2018’.

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website www.astrasatdiscount.nl of in onze showroom in Groningen.

Ga naar ons nieuw website adres: www.astrasatdiscount.nl

* De 10% kennismakingskorting geldt voor online bestellingen van particulieren en dealers in de periode van 6  t/m 15 juni 2018 op het gehele assortiment.

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.